Βοργιαζίδης: Μικρή αύξηση των ενεργών κρουσμάτων στον δήμο Βέροιας. Μόνη λύση ο εμβολιασμός


Στον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στον δήμο Βέροιας αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης ο δήμαρχος, Κώστας Βοργιαζίδης. Όπως είπε:


Στις 28 Ιουνίου ήταν 6


Στις 5 Ιουλίου ήταν 5


Στις 12 Ιουλίου ήταν 16


Στις 19 Ιουλίου ήταν 18


Ο δήμαρχος ανέφερε ότι η καλύτερη απάντηση είναι ο εμβολιασμός, ζητώντας τη συμβολή όλων στην κατεύθυνση αυτή. Σημειώνεται ότι την ώρα της συνεδρίασης γινόταν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αντιεμβολιαστών στην πλατεία Δημαρχείου.


Στην οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται αυτόν τον καιρό από την πολιτεία σε συνεργασία με τους φορείς για τον εμβολιασμό, εστίασε η αντιδήμαρχος, Συρμούλα Τζήμα. Ενώ την προσωπική του εμπειρία ανέφερε ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Λυκοστράτης, λέγοντας ότι παρότι εμβολιασμένος, κόλλησε κορωνοϊό και τον πέρασε ήπια, μόνο με δύο μέρες πυρετό. Χαρακτήρισε δε τον εμβολιασμό, μονόδρομο.


«Να ενταθούν οι προσπάθειες για τον εμβολιασμό…» πρότεινε ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, ενημερώνοντας ότι η συγκέντρωση της πλατείας Δημαρχείου είχε πολύ κόσμο, με συνωστισμό και χωρίς μάσκες.


«Θα πρέπει να μας προβληματίσει η μαζικότητα της συγκέντρωσης. Θα έπρεπε να εξαντληθούν όλα τα μέσα ώστε να πειστούν όλοι υπέρ του εμβολιασμού…» τόνισε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ, Λεωνίδας Ακριβόπουλος.


«Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τις νέες εγκύους να μην κάνουν εμβολιασμό» τόνισε ο γιατρός Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, τονίζοντας μάλιστα ότι έχουν εμβολιαστεί και οι τρεις κόρες του.

logo 31.png