«Θα ζητήσω να αποβάλλουν τον Ηρακλή»
top of page

«Θα ζητήσω να αποβάλλουν τον Ηρακλή»


Ο νομικός του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας για τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ, την υπόθεση στημένων παιχνιδιών που εξετάζει η Interpol αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Ηρακλή-Μάρα.


Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο, γυρίζουμε 10 χρόνια πίσω. Η Σούπερ Λιγκ 2 θα εξυγιανθεί βιαίως, θέλοντας και μη. Είτε πληρώνοντας η κάθε ομάδα είτε με αφαίρεση βαθμών.


Η Κρήτη ας πούμε είναι μπλεγμένη άγρια. Ο κύριος Αυγενάκης έχει παρελθόν. Προκειμένου να πετύχει τον στόχο του είχε κάνει τα πάντα. Μπορεί να κάνει και χειρότερα, είναι ασύλληπτος. Και όμως θα συνεχιστεί το θεάρεστο έργο του. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομοσπονδία δεν μπόρεσε να υψώσει το ανάστημά της, όπως στη περίπτωση του Ηρακλή».


Μάλιστα, για την υπόθεση Μάρα-Ηρακλή αποκάλυψε πως: «Σήμερα παρέλαβα τρία δικόγραφα του Ηρακλή που πηγαίνουν κατά της ΕΠΟ, δικόγραφα που αμφισβητούν τις ποινές, τα δικαστήρια. Απίστευτα πράγματα. Μιλάμε για μια ομάδα που ήταν διαλυμένη και τώρα κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Πρέπει να γίνει μια ηρωική έξοδος.


Εγώ θα ζητήσω αναστολή ιδιότητας. Είναι υποχρεωμένη η ΕΠΟ να τον αποβάλλουν τον Ηρακλή, να μην μπορεί να παίξει σε κανένα πρωτάθλημα και να μην κάνει μεταγραφές μέχρι να αποσύρει τα δικόγραφα.


Οι άνθρωποι εκεί στον Ηρακλή με αυτές τις αποφάσεις τους αυτοκτόνησαν. Δεν γίνεται να αμφισβητούν το δικαίωμα του ποδοσφαιριστή να πάρει τα λεφτά του. Εγώ απορώ τι κάνει ο κύριος Μπαλτάκος, η κυρία Μπιτζούνη…


Η κυρία Μπιτζούνη γιατί δεν έχει ενημερώσει και δεν έχει καταφύγει στη FIFA, για το παράρτημα αυτό που κατατέθηκε.. Εδώ παίζεται ένα θέατρο, μια B-Movie! Καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ένας σκάβει τον λάκκο του άλλου. Έχει χαθεί εντελώς ο έλεγχος.


Δικαίως φωνάζει ο κύριος Μαρινάκης για τις 150 σελίδες που εστάλησαν στην επιτροπή της ΕΠΟ. Είχαν την απαίτηση να περάσουν μέσα σε μια νύχτα, χωρίς να τις έχει διαβάσει κανείς. Οι άνθρωποι παίζουν με τη φωτιά… Το κείμενο ήταν έτοιμο να υπογραφεί ως μια τυπική διαδικασία και από κάτω έγραφε το όνομα του κ.Μπαλτάκου.


Δεν υπάρχει σωτηρία, δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Έτσι θα φτιάξουν επαγγελματική διαιτησία; Όλα είναι διαλυμένα!»

logo 31.png
bottom of page