3-5 Πηγάδια. Κατά πλειοψηφία στην οικονομική επιτροπή οι όροι του διαγωνισμού
top of page

3-5 Πηγάδια. Κατά πλειοψηφία στην οικονομική επιτροπή οι όροι του διαγωνισμού


Αμφιβολίες για την επιλογή της διενέργειας προφορικού πλειοδοτικού διαγωνισμού στο θέμα των 3-5 Πηγαδιών εξέφρασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής οι κ. Θοδωρής Δολδούρης, Λάκης Λακηνάνος και Σταύρος Τσέλιος.


Η πρόεδρος της επιτροπής, αντιδήμαρχος Δώρα Μπαλτατζίδου, απάντησε ότι καταρχάς θα γίνει έλεγχος των φακέλων των ενδιαφερομένων, όπου θα πρέπει να υπάρχει μπίζνες πλαν και στοιχεία κεφαλαιακής επάρκειας.


Ο κ. Λακηνάνος μίλησε για αμφίβολη λειτουργία του κέντρου αντί πινακίου φακής, ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με την κατανομή των νερών, αλλά και με το ποιος είναι υπεύθυνος για τις υποδομές και τον εξοπλισμό στον χώρο, αφού σε διαφορετική περίπτωση η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη.


Διαφώνησε επί της αρχής της διακήρυξης ο κ. Δολδούρης, ζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για το χιονοδρομικό, που όμως δεν διασφαλίζεται από τη συγκεκριμένη προβληματική διαδικασία.


Για τούρκικο παζάρι έκανε λόγο ο κ. Τσέλιος, ευχόμενος ωστόσο να βγει κάτι καλό.


Για αυστηρή διακήρυξη σε βάρος του όποιου επενδυτή, που δίνει απαντήσεις σε όλα διασφαλίζοντας τον δήμο, έκανε λόγο ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι να λειτουργήσει βιώσιμα το χιονοδρομικό χωρίς προβλήματα για 23 χρόνια. Για τον εξοπλισμό τόνισε ότι όλοι συμφωνούν πως πρέπει να γίνει με κρατική ενίσχυση.

logo 31.png
bottom of page