Ippias Group. Ενδιαφέρον επένδυσης 5,8 εκατ. ευρώ στα 3-5 Πηγάδια
top of page

Ippias Group. Ενδιαφέρον επένδυσης 5,8 εκατ. ευρώ στα 3-5 Πηγάδια


Παρουσιάστηκε το project στο ‘Κιόσκι’.


Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με ριζική ανακαίνιση, χώρο ευεξίας σπα και πολλές ακόμη θεματικές-εναλλακτικές μορφές –γαστρονομία, παγοδρόμια, συναυλίες κ.λπ., επανασχεδιασμό χιονοδρομικών διαδρομών, αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων κ.ά., περιλαμβάνει το επενδυτικό σχέδιο της Ippias Group για το χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια, για 12μηνη λειτουργία, όπως παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στο ‘Κιόσκι’. Οι δύο εκπρόσωποι της εταιρείας μίλησαν για φοβερή υποδομή στα 3-5 Πηγάδια, την οποία επισκέφθηκαν, που μπορεί να αξιοποιηθεί και να αναμορφωθεί ώστε να γίνει η Νάουσα τουριστικός προορισμός.


Ο προϋπολογισμός της επένδυσης είναι 5,8 εκατ. ευρώ, σε λιγότερο από 36 μήνες.


Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν, τονίστηκε ότι αν όλα πάνε καλά, τμήμα του χιονοδρομικού μπορεί να λειτουργήσει μέχρι τα Χριστούγεννα.


Σύμφωνα με τους δύο εκπροσώπους, η εταιρεία, με κύριο αντικείμενο τα ξενοδοχεία, έχει κύκλο εργασιών το 2019 της τάξης των 200 εκατ. ευρώ, μεταξύ των άλλων διαθέτει ξενοδοχεία στον Παναμά, στην Κύπρο, στην Ελλάδα κ.α. Σε σχέση με το χιονοδρομικό, η εταιρεία θα έλθει σε συνεργασία με ξένη έμπειρη εταιρεία.


Παρών στην παρουσίαση ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, επιχειρηματίες και πολίτες.


Σοβαρή και ώριμη χαρακτήρισε την πρόταση και την εταιρεία ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι θα μεταφέρει το μπίσνες πλαν στο δημοτικό συμβούλιο και ελπίζει να ληφθεί η απόφαση.

logo 31.png
bottom of page