Έγκλημα στο Περιστέρι. «Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι»!
top of page

Έγκλημα στο Περιστέρι. «Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι»!


Στο... κοράνι αποδίδει την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας από το Μακροχώρι ο Σάνι ο Πακιστανός! Ο νεαρός καθ΄ομολογίαν του δολοφόνος, φέρεται να υποστηρίζει ότι σκότωσε με τα χέρια του τη 17χρονη κοπέλα στο Περιστέρι γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι και δεν μπορούσε να την ακούει.

Μάλιστα, της έκλεισε το στόμα για να μην μιλάει και όταν το θύμα του ξεψύχησε φέρεται να ισχυρίστηκε ότι νόμιζε ότι είχε λιποθυμήσει και της έριχνε νερό για να τη συνεφέρει. Την ίδια ώρα ο συνήγορος του, μετά τον ισχυρισμό του για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του λόγω διαφωνίας.


Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της ανήλικης, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης στο ανακριτικό γραφείο για να δώσει εξηγήσεις σε όσα του καταλογίζονται στη δικογραφία για την ανθρωποκτονία, αλλά και για την προσπάθειά του να διαφύγει από τη χώρα.


Με βάση την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του δράστη, η οποία υπογράφηκε από τον εισαγγελέα το Σάββατο το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος θα πρέπει να έχει απολογηθεί έως και αύριο Τετάρτη για την ανθρωποκτονία, καθώς λήγει το πενθήμερο που ορίζει ο νόμος για την απολογία του.

logo 31.png
bottom of page