Αγρότες. Γενναίες στρεμματικές ενισχύσεις για τις βροχοπτώσεις
top of page

Αγρότες. Γενναίες στρεμματικές ενισχύσεις για τις βροχοπτώσεις


...αλλιώς κινητοποιήσεις μέσα στις γιορτές.


Τη δέσμευση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ημαθία στις αρχές Σεπτεμβρίου, κατά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου ενόψει ΔΕΘ, ότι θα δοθούν ενισχύσεις de minimis για τις ζημιές που υπέστη η παραγωγή από τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού, θυμίζει με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας.


«Δυστυχώς φτάσαμε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ο κ. Γεωργαντάς αρνείται την επικοινωνία, την ενημέρωση, τον διάλογο, τις συναντήσεις και επιλέγει να σιωπά, στάση που ανησυχεί και εξοργίζει τους ροδακινοπαραγωγούς και μεταφράζεται ως ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ από πλευράς υπουργού να υλοποιήσει τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ του…» υπογραμμίζει ο σύλλογος, καλώντας τα συναρμόδια υπουργεία να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα και να προβούν άμεσα στην κάλυψη του χαμένου εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών καταβάλλοντας γενναίες στρεμματικές ενισχύσεις.


«Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για ένα ΝΕΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αφήνοντας στο έλεος του θεού χιλιάδες αγροτικές οικογένειες! Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε σε εγρήγορση και θα πραγματοποιήσουμε κινητοποιήσεις ακόμη και μέσα στις γιορτές!» καταλήγει η ανακοίνωση.

logo 31.png
bottom of page