Αναφορά Τόλκα στη Βουλή για ενεργητική στήριξη των εργαζομένων της ‘Βαρβαρέσος’
top of page

Αναφορά Τόλκα στη Βουλή για ενεργητική στήριξη των εργαζομένων της ‘Βαρβαρέσος’


Αναφορά για τα αιτήματα των εργαζομένων στη Νηματουργεία Βαρβαρέσος κατέθεσε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Άγγελος Τόλκας, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης οικονομικής στήριξης των εργαζομένων. Είχε προηγηθεί συνάντηση του βουλευτή με τη διοίκηση του σωματείου εργαζομένων.


Με τη σχετική αναφορά του ο Άγγελος Τόλκας φέρνει στη Βουλή τα αιτήματα και την έγγραφη διαμαρτυρία του σωματείου για απλήρωτη εργασία, τη μείωση μισθών, την εκ περιτροπής εργασία, την έλλειψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας.


«Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα στήριξης των εργαζομένων και να πάρει θέση με την ενεργητική στήριξη κι όχι μόνο με τις διαδικαστικές υποχρεώσεις του υπουργείου Εργασίας. Είναι επείγουσα ανάγκη η άμεση στήριξή τους, διαφορετικά η Νάουσα θα ζήσει και πάλι στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, όπως έγινε με τα Κλωστήρια Ναούσης Α.Ε. Όλη η πόλη και η περιοχή συνολικά δεν μπορεί να ζήσει νέες περιπέτειες αλλά ούτε να χαθεί μια ακόμη παραγωγική δραστηριότητα» σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής.

logo 31.png
bottom of page