Απόστολος Βεσυρόπουλος: Στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία λέμε ΝΑΙ στη συνέχιση της πολιτικής μείωσης
top of page

Απόστολος Βεσυρόπουλος: Στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία λέμε ΝΑΙ στη συνέχιση της πολιτικής μείωσης


...των φορολογικών επιβαρύνσεων.


Σε Κλειδί, Πλάτανο και Πρασινάδα περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.


«Υπάρχει μία μόνο επιλογή: η ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος, που για μία ακόμα φορά έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες.


Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο κ. Βεσυρόπουλος στις αναφορές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για την αύξηση των φόρων.


«Είναι ξεκάθαρο ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ, αντιλαμβάνονται τη φορολογική πολιτική ως ένα μηχανισμό επιβολής φόρων.


Εμείς ωστόσο αποδείξαμε ότι δεν υπάρχει μόνο αυτή η πολιτική. Η άσκηση φορολογικής πολιτικής μπορεί και πρέπει να έχει αναπτυξιακή διάσταση και η ανάπτυξη ενισχύεται με τη μείωση των φόρων.


Η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων αποτελεί κεντρική πολιτική μας επιλογή, σε αυτό το δρόμο θα βαδίσουμε και τη νέα τετραετία.


Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης, είναι να πετύχει η Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.


Παράλληλα αποδόμησε με στοιχεία τις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ για την αύξηση του φόρου στα μερίσματα αλλά και στον ΕΝΦΙΑ, αναφέροντας:


«Ενώ εμείς μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ στα φυσικά πρόσωπα κατά 35% παρά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών το 2022, οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τον ΕΝΦΙΑ είναι θολές, γεμίζοντας με φόβο και ανασφάλεια τους πολίτες.


Όπως αμφίβολες είναι οι θέσεις τους και για την αύξηση του φόρου στα μερίσματα, τον οποίο η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μείωσε στο 5%, ενισχύοντας την οικονομική και επενδυτική δραστηριότητα».













logo 31.png
bottom of page