ΑΣΕΠΟΠ. Αύξηση τζίρου 12% το 2020. Καλή χρονιά φέτος για όσους έχουν παραγωγή
top of page

ΑΣΕΠΟΠ. Αύξηση τζίρου 12% το 2020. Καλή χρονιά φέτος για όσους έχουν παραγωγή


Μια χρονιά με καλές τιμές στα προϊόντα, με τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας να κάνει τζίρο 8,6 εκατ. ευρώ, με αύξηση 12%, και ταυτόχρονη μείωση των εξόδων του 10%, ήταν το 2020, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Αντώνη Πασχούλα, στη γενική συνέλευση της Πέμπτης, στο θερινό δημοτικό θέατρο. Τα αποτελέσματα αυτά καθιστούν τον συνεταιρισμό απολύτως βιώσιμο, είπαν στη συνέχεια οι λογιστές.


«Θα είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για όσους έχουν ροδάκινα. Ακόμη και ο χυμός φέτος έχει ενδιαφέρον…» είπε αργότερα ο Βασίλης Μπουγάς, με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ ωστόσο να κρούει το καμπανάκι σε όσους δίνουν προϊόντα εκτός συνεταιρισμού. «Ας μην εκμεταλλεύονται την καλοσύνη μας…» τόνισε ο κ. Πασχούλας, ενημερώνοντας ότι για τον λόγο αυτό έγιναν πρόσφατα και κάποιες διαγραφές.


Σύμφωνα με τον κ. Πασχούλα, το διαφημιστικό πρόγραμμα με το ‘Vermina’ έχει πετύχει μια καλή αναγνωρισιμότητα των προϊόντων και θα συνεχιστεί και φέτος.


Ικανοποιητική χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά για τα κεράσια ο Βασίλης Μπουγάς, εστιάζοντας παράλληλα στην ανάγκη να δουν σοβαρά οι παραγωγοί το ζήτημα της χαλαζικής προστασίας. «Δεν μπορεί να χάνεις μέσα σε 5 λεπτά τους κόπους όλης της χρονιάς…» υπογράμμισε.

logo 31.png
bottom of page