Βέροια. Στα… ‘χαρακώματα’ της πληροφορίας πρώην και νυν αντιδήμαρχοι
top of page

Βέροια. Στα… ‘χαρακώματα’ της πληροφορίας πρώην και νυν αντιδήμαρχοι


Σε πλήρη ισχύ ήδη ένας ιδιότυπος ‘πόλεμος’ πληροφοριών από την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και την… παραλίγο αντιδημαρχία του ίδιου τομέα, στον δήμο Βέροιας. Που προφανώς εκκίνησε προ λίγων ημερών και λόγω των καταστάσεων θα συνεχιστεί.


Τελευταίο επεισόδιο, αυτό που διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες. Ο μεν θιγόμενος Θόδωρος Θεοδωρίδης ανάρτησε το βράδυ της Δευτέρας φωτογραφίες της 24ης Σεπτεμβρίου στο Άλσος Παπάγου, όπου κόπηκαν μεν τα χόρτα και τα κλαδιά, ωστόσο έμειναν για περίπου 20 μέρες στην κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία κάτω.


«Αυτό είναι το αποτέλεσμα απευθείας αναθέσεων; Έτσι τρέχουν με χίλια;» το αιχμηρό πολιτικό σχόλιο του επί Χαρούλας Ουσουλτζόγλου αντιδημάρχου.


Η ‘απάντηση’ του δήμου Βέροιας έμμεση μα και άμεση, το πρωί της Τρίτης, με δελτίο τύπου για τον ‘ετήσιο καθαρισμό και καλλιέργεια δημοτικών αλσών για πυροπροστασία’, σύμφωνα με τον τίτλο, σε μία έκταση 40 στρεμμάτων στο δημοτικό άλσος ‘Βίλα Βικέλα’ (φωτογραφία επάνω).


«Ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στα δημοτικά άλση της Βέροιας από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και χρηματοδοτούνται από την ετήσια ΣΑΤΑ πυροπροστασίας και ίδιους πόρους» τονίζεται στο δελτίο τύπου.



logo 31.png
bottom of page