Βέροια. Συντηρήσεις σε σχολεία και δημοτικά κτήρια
top of page

Βέροια. Συντηρήσεις σε σχολεία και δημοτικά κτήρια


Συνεχίζονται οι συντηρήσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων σε σχολεία του δήμου Βέροιας. Γίνονται εργασίες ελαιοχρωματισμού, επισκευών, αποκατάστασης και συντήρησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε σχολικές μονάδες και δημοτικά κτήρια της πόλης και των δημοτικών κοινοτήτων, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.


Το τελευταίο διάστημα έγιναν παρεμβάσεις και συντηρήσεις στο σχολικό συγκρότημα του 10ου δημοτικού (ελαιοχρωματισμός και τοποθέτηση στεγάστρου στην είσοδο) όπως επίσης και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μακροχωρίου (ελαιοχρωματισμός).


Τις τελευταίες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαστήματος, ολοκληρώθηκαν ελαιοχρωματισμοί στο νηπιαγωγείο Διαβατού, στο δημοτικό Αγίας Μαρίνας (εξωτερικά, εσωτερικοί διάδρομοι και αίθουσες διδασκαλίας), στο 12ο δημοτικό (ελαιοχρωματισμός σε γυμναστήριο και διαδρόμους και αντικατάσταση τμήματος των WC) και στο 9ο νηπιαγωγείο (ελαιοχρωματισμός εσωτερικά).


Επιπρόσθετα, έγινε αντικατάσταση στα προστατευτικά κάγκελα του 4ου γυμνασίου, κατασκευάστηκαν κάγκελα στο δημοτικό Τριποτάμου και ολοκληρώθηκε ανακατασκευή τμήματος της αυλής στο 2ο δημοτικό Μακροχωρίου.


Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών συνεχίζει τις εργασίες στην πλειοψηφία των σχολικών συγκροτημάτων του δήμου με στόχο οι αίθουσες διδασκαλίας και οι προαύλιοι χώροι στα σχολεία να παραδοθούν καθαροί και συντηρημένοι πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

logo 31.png
bottom of page