Βέροια. Τίμησε Βεσυρόπουλο η Ελληνική Ένωση Καφέ
top of page

Βέροια. Τίμησε Βεσυρόπουλο η Ελληνική Ένωση Καφέ


Τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, τίμησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελληνική Ένωση Καφέ, για την άριστη συνεργασία και τη βοήθεια που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στον κλάδο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννος Μπενόπουλος, στάθηκε στην άριστη σε επίπεδο κατανόησης, ταχύτητας και ανταπόκρισης, συνεργασία με τον υφυπουργό και τους συνεργάτες του, λέγοντας πως η ομάδα του είναι στραμμένη στην αντιμετώπιση προβλημάτων.


Από την πλευρά του ο κ. Βεσυρόπουλος, αναφέρθηκε στη στενή και εποικοδομητική συνεργασία με τον κλάδο του καφέ και ανέφερε τους στόχους του τέθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας (ενίσχυση υγιούς ανταγωνισμού, εξορθολογισμός φορολόγησης, εξομάλυνση χρόνιων στρεβλώσεων κ.ά.).

Την παρουσίαση του Δ.Σ. της Ένωσης και έναν χαιρετισμό - καλωσόρισμα έκανε ο Τάσος Γιάγκογλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιώργος Μπίκας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας, Κώστας Σαμανίδης, και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, Αργύρης Σακαλής.

logo 31.png
bottom of page