Η Π.Ε. Ημαθίας στο 31ο ‘Money Show’
top of page

Η Π.Ε. Ημαθίας στο 31ο ‘Money Show’


Το επιχειρηματικό και οικονομικό πολυσυνέδριο ‘Money Show’, το σημαντικό οικονομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, θα λάβει χώρα για 31η φορά, στις 27, 28 & 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.


Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας συμμετέχει στο μεγάλο αυτό γεγονός, παρουσιάζοντας καινοτόμες προτάσεις στον πρωτογενή τομέα αλλά και το νέο Leader, το ενδιαφέρον του οποίου είναι στραμμένο στην αξιοποίηση της πρωτογενούς παραγωγής και στην ενίσχυση καινοτόμων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με τη μεταποίηση και τα επώνυμα είδη διατροφής.


Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 12.00-14.00 παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Καραγιάννη, συντονιστή της ΟΤΔ της ΑΝΗΜΑ Α.Ε.


Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι : Τεχνολογίες – Καινοτομίες – Startups, Γεωργία και Αγροδιατροφή, Μακεδονική Κουζίνα, Ενέργεια, Ανακύκλωση - Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός, Κυκλική Οικονομία ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Κεντρικής Μακεδονίας.

logo 31.png
bottom of page