Μπαράζ επενδύσεων αλλά… και καταγγελιών στα 3-5 Πηγάδια!
top of page

Μπαράζ επενδύσεων αλλά… και καταγγελιών στα 3-5 Πηγάδια!


Μήνας Δεκέμβριος και επίσημα χειμώνας! Σχεδόν ένα ολόκληρο έτος συμπληρώθηκε από τον διαγωνισμό και την εκμίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, «το βουνό μας», όπως το αποκαλούμε οι περισσότεροι. Όπου κάθε χρόνο υπήρχε έντονη ανησυχία αν θα λειτουργήσει ή όχι, με διαγωνισμούς της τελευταίας στιγμής.


Οι εργασίες του πρώτου έτους ολοκληρώνονται ενόψει της χειμερινής περιόδου, με την πλήρη συντήρηση των αναβατήρων (βάψιμο πυλώνων, βάψιμο καρεκλών, επισκευές κινητήρων, αντικατάσταση όλων των υλικών ώστε να καταστεί ασφαλής η λειτουργία τους, πιατάκια lift κ.λπ.), συντήρηση της τεχνητής λίμνης, επισκευή αντλιών τεχνητής, επισκευή μηχανημάτων τεχνητής χιόνωσης, επισκευή ηλεκτρολογικών πινάκων, ανακατασκευή γεφυρών, αντικατάσταση οικισμών, υποδομές ασφαλείας με δίχτυα, νέες σημάνσεις ασφαλείας και ενημέρωσης, επισκευές και ανακαίνιση σε βασικές υποδομές των εγκαταστάσεων (καταστήματα εστίασης, κατάστημα ενοικιάσεων εξοπλισμού σκι και μαθημάτων, ταμείο εισιτηρίων, νέες τουαλέτες, υποσταθμούς ηλεκτροδότησης, μηχανοστάσιο, ασφαλτόστρωση πάρκινγκ, συντήρηση πιστών, εγκατάσταση κυλιόμενου τάπητα για εκμάθηση σκι σε παιδιά). Δείτε παρακάτω το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Σημαντική και η συνδρομή της μισθώτριας εταιρείας ώστε να επιλυθούν ζητήματα που ταλανίζουν το δήμο μας και το χιονοδρομικό εδώ και δεκαετίες.


Από το νέο έτος θα ξεκινήσει και η ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείου, ώστε να αναβαθμιστεί σε 4 αστέρια και να προσελκύει επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Μπαράζ επενδύσεων λοιπόν, αλλά και μπαράζ καταγγελιών από εταιρεία που θέλησε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε διότι… «δεν πρόλαβε να μεταφράσει»!


Το καλύτερο απ’ όλα όμως; Ότι οι καταγγέλλοντες τροφοδοτούνται και υποστηρίζονται από κάποιους αιρετούς, που ή δεν αντιλαμβάνονται την αξία της επένδυσης για τον τόπο ή αποσκοπούν σε ιδιωτικά συμφέροντα.


Καημένη Ηρωική Πόλη!

























logo 31.png
bottom of page