Οι παλαίμαχοι του ΓΑΣ-ΠΑΕ Βέροια έκοψαν την πίτα τους
top of page

Οι παλαίμαχοι του ΓΑΣ-ΠΑΕ Βέροια έκοψαν την πίτα τους


Στην όμορφη και κατάμεστη αίθουσα της Γκαλερί Παπατζίκου οι παλαίμαχοι της Βέροιας έκοψαν την πίτα τους τη Δευτέρα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Παραβρέθηκαν πολλοί από τους παίκτες της πρώτης ομάδας που οδήγησαν τη βασίλισσα στα σαλόνια της Α' Εθνικής: με Θωμά Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Μιχαηλίδη, Νίκο Τσιρέλα Γιάννη Παπαφωτίου, και ακολούθησαν οι Στέφανος Γαιτάνος (μετά από καιρό έδωσε το παρών σε εκδήλωση των παλαίμαχων στηριζόμενος σε πατερίτσα) Τάκης Παπατζίκος Γιώργος Χατζάρας Γιώτης Τσαλουχίδης, Θόδωρος Νικηφόρου, Στέφανος Μπαλτζής, Τάκης Πάζος, Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, Γιώργος Μίλης, Σούλης Σταφυλίδης, Λευτέρης Κελεσίδης, Κώστας Αραμπατζής, Θωμάς Τρούπκος, Αλέκος Δέλλιος, Ανδρέας Ελευθεριάδης, Μπάμπης Σαββίδης, Χριστόφορος Πουρσανίδης, Βασίλης Αμανατίδης, Θόδωρος Τοπαλίδης, Μιχάλης Αλεξιάδης, Δημήτρης Τσιούχας Γιάννης Μαντζαρίδης, Μιχάλης Αντωνίου, Μιχάλης Αδαλόγλου .


Επίσης από την ΠΑΕ Βέροια και τον πρόεδρο κ. Διαμάντη παρέστησαν και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής κ.κ Τάσος Ανθυμιάδης και Αντώνης Παπατζίκος, ο κ. Γιάννης Μηνάς εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ημαθίας και ο πρόεδρος της ΑΕΠ Βέροιας κ. Φώτης Γκαιτατζής, Ήταν επίσης παλιά μέλη του ΓΑΣ Βέροια και του συνδέσμου φιλάθλων φίλαθλοι κ.κ Σακαλής , Φιλιππίδης Κασανίδης Αγγέλου, Πάπαρης, Μπιζέτας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος των παλαίμαχων κ. Παπατζίκος αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με υγεία τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ανακοίνωσε τον επόμενο φιλικό αγώνα τον ερχόμενο Μάρτιο με τους παλαίμαχους της Λάρισας, όπου οι εισπράξεις θα δοθούν για τις ανάγκες του ομίλου προστασίας παιδιού όπου πρόεδρος είναι η κ. Κατερίνα Γαλίκα.


Οι τυχεροί της βραδιάς, πρώτα η ΠΑΕ Βέροια με τον πρόεδρο της ομάδας να κερδίζει το φλουρί, και να χαιρετίζει την εκδήλωση με λόγια γεμάτα συγκίνηση βλέποντας απέναντι του παίκτες που σηκώνουν όλη την ιστορία της βασίλισσας του βορρά.

Ο Γιώργος Χατζάρας προπονητής των παλαίμαχων ο Χρήστος Γιατζιτζόπουλος ο Γιάννης Μαντζαρίδης, ο Στέφανος Μπαλτζής, που μοιράστηκαν τα δώρα που ήταν χορηγία των Αδελφών Μειμαρίδη, του Κώστα Τροχόπουλου, του Αδάμου Πάπαρη και των παλαίμαχων Βέροιας.





logo 31.png
bottom of page