Στέργιος Διαμάντης: «Από βλάβη η ρύπανση στον βιολογικό. Όλα πεντακάθαρα την επομένη»
top of page

Στέργιος Διαμάντης: «Από βλάβη η ρύπανση στον βιολογικό. Όλα πεντακάθαρα την επομένη»


Ενημέρωση για τον βιολογικό καθαρισμό της ΔΕΥΑΒ ζήτησε ο Παύλος Παυλίδης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας της Δευτέρας, εξ αφορμής της πρόσφατης καταγγελίας της Οικολογικής Ομάδας για πλημμελή λειτουργία του την παραμονή του νέου έτους.

Ως το μεγαλύτερο ‘σκάνδαλο’ χαρακτήρισε τη λειτουργία του βιολογικού με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια ο Γιώργος Μελιόπουλος της ΛΑΣ.


«Δεν φέρουμε γενειάδα, δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, ωστόσο θεωρούμε ότι συμβάλαμε στον εντοπισμό των αντιφατικών δηλώσεων του εργολάβου…» τόνισε ο Αντώνης Μαρκούλης, χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητη την άρνηση της διοίκησης στο ότι μολύνει.


Επαναπροσδιορισμό της σχέσης με τον εργολάβο ζήτησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Θόδωρος Θεοδωρίδης.


Απαντώντας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Στέργιος Διαμάντης, τόνισε ότι στην αυτοψία της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με οικολόγους, αστυνομία και τμήμα περιβάλλοντος, έπρεπε να ειδοποιηθεί και η ΔΕΥΑΒ. Επί της ουσίας, ο πρόεδρος μίλησε για βλάβη που λύθηκε άμεσα και την επομένη τα δείγματα που λήφθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία ήταν κανονικότατα, με όλα πεντακάθαρα.


«Άλλο ρυπαίνω, άλλο μολύνω. Ο βιολογικός επανήλθε…» τόνισε ο κ. Διαμάντης, προτείνοντας επίσκεψη όσων ενδιαφέρονται στον βιολογικό καθαρισμό για να πειστούν για την ορθή λειτουργία του.

logo 31.png
bottom of page