Τάσος Μπαρτζώκας στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας
top of page

Τάσος Μπαρτζώκας στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας


Το όραμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα πρέπει να είναι εξαργυρώσιμη υποσχετική για όλους!


Ο Τάσος Μπαρτζώκας από το βήμα της Βουλής, κατά την πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση των κοινοβουλευτικών θεσμών, αλλά και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους καταψηφίζει την πρόταση, στηρίζοντας την Κυβέρνηση. « Τον τελευταίο καιρό έχετε εξαντλήσει τα κοινοβουλευτικά μέσα, θυσιάζοντας τα στο βωμό της φαντασίωσης σας ότι οι καρέκλες της εξουσίας φωνάζουν το όνομά σας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.



Ο Βουλευτής επικεντρώθηκε στα πεδία της πολιτικής που έχει καταγραφεί σημαντική πρόοδος, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις φοροελαφρύνσεις, την αναβάθμιση του ΕΣΥ μέσω της ενίσχυσης του προσωπικού και των δομών του, στην στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, στην άνοδο των επενδύσεων και τη μείωση της ανεργίας.


Τόνισε ότι η ευθύνη αυτής της Κυβέρνησης είναι να επιστρέψουν η προοπτική και οι ευκαιρίες για όλους, προκειμένου οι Έλληνες να παραμένουν στη χώρα μας, να αξιοποιούν τα ταλέντα τους, αλλά και να νιώθουν ότι η πρόοδος και η ανάπτυξη τους αφορά όλους.


Ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, ο Τάσος Μπαρτζώκας επεσήμανε τα λάθη και τις παραλείψεις της κρατικής μηχανής κατά την πρόσφατη κακοκαιρία, αναφέροντας ότι υπήρξαν αστοχίες επιχειρησιακού συντονισμού, τονίζοντας ότι η συγγνώμη οφείλει να μην περιορίζεται στον χαρακτήρα της απολογίας, αλλά αντίθετα να λαμβάνει χαρακτήρα εξαργυρώσιμης υποσχετικής για το μέλλον.


Καταλήγοντας στην τοποθέτησή του, ο Βουλευτής στήριξε την Κυβέρνηση αναφέροντας ότι το σύνθημα της είναι «Το είπαμε, το κάναμε», απέναντι στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «αυτοί είμαστε, αυτό κάνουμε». Προειδοποίησε δε την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι ο πολιτικός λαβύρινθος που βιώνουν δεν έχει διέξοδο, μέσω της καλλιέργειας διχασμών και εμπρησμών της πολιτικής και κοινωνικής τάξης, καθώς το σημείο που πάντα θα βρίσκονται είναι το σημείο μηδέν!


Ο σύνδεσμος για την ομιλία του Βουλευτή:


logo 31.png
bottom of page