Χαλκίδης: Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, ένα ψηφοδέλτιο από τον χώρο της κεντροδεξιάς
top of page

Χαλκίδης: Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, ένα ψηφοδέλτιο από τον χώρο της κεντροδεξιάς


Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας στις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε και επίσημα ο Μιχάλης Χαλκίδης, σε συνέντευξη τύπου στην ‘Εληά’.

Με παρακαθήμενους τους Γιώργο Σοφιανίδη και Κώστα Ζιώγα, επί τρεις θητείες δήμαρχος Μελίκης και τέσσερις θητείες βουλευτής Ημαθίας, τόνισε ότι δέχτηκε πρόταση από ομάδα πολιτών να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση για τον μεγάλο δήμο της Ημαθίας. Ως προϋπόθεση στην ομάδα ο κ. Χαλκίδης έθεσε το ένα και μόνο ψηφοδέλτιο από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά και τη συνεργασία όλων των δυνάμεων και των ανθρώπων του χώρου.


«Το ένα ψηφοδέλτιο είναι απαίτηση του κεντροδεξιού χώρου. Θα πρέπει να γίνει συστράτευση, για να σταματήσει η πορεία μη προόδου του δήμου. Να αφήσουμε όλοι προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες. Διάνυσα την πολιτική μου καριέρα. Είναι επιλογή προσφοράς στην πόλη και στον δήμο Βέροιας…» τόνισε. «Τα χρίσματα τα δίνει ο λαός…» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Χαλκίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ προέβλεψε ότι στην ομιλία που θα ακολουθήσει σε παρακείμενο χώρο της ‘Εληάς’ θα υπάρχουν στελέχη και υποψήφιοι από 5 και 6 κόμματα.

«Σέβομαι την κάθε υποψηφιότητα. Έντιμος ο αγώνας του Παύλου Παυλίδη, θα ήταν ένας καλός δήμαρχος. Αν κατέβει, του εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ δεν είμαι ρίψασπις. Στα παρασκήνια ακούγεται η άλλη υποψηφιότητα (Κουτσουπιά). Αν βγει στο προσκήνιο θα δούμε…» είπε ερωτηθείς.


Ακολούθησε ομιλία του υποψήφιου δημάρχου σε παρακείμενο χώρο, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: Τάσος Μπαρτζώκας, Κώστας Καλαϊτζίδης, στελέχη των βουλευτικών γραφείων, Γεωργία Μπατσαρά, Συρμούλα Τζήμα, Δημήτρης Πυρινός, Ηλίας Φωτιάδης, πρώην καλλικρατικοί δήμαρχοι, Χρήστος Γιαννακάκης, Μάκης Ισαακίδης, Νίκη Καρατζιούλα, Γιώργος Μηνάς, Γιάννης Ακριβόπουλος, Μιχάλης Σακαλής, Παναγιώτης Παλπάνας, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Γιώργος Σουμπέκας, Ισαάκ Χαλκίδης, Ολυμπία Σουγιουλτζή, Μάνος Σοφιανίδης, κ.ά.




logo 31.png
bottom of page