Βέροια. Σύλληψη 32χρονου και 17χρονου για κλοπή σε πρατήριο βενζίνης
top of page

Βέροια. Σύλληψη 32χρονου και 17χρονου για κλοπή σε πρατήριο βενζίνης


Κοντά στην πόλη της Βέροιας συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 17χρονος, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο πρώτος, οι οποίοι το βράδυ της περασμένης Κυριακής είχαν αφαιρέσει την τσάντα υπαλλήλου πρατηρίου βενζίνης στην Κοζάνη, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.



Συγκεκριμένα, ο 17χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πλησίασε την υπάλληλο μόλις αυτή βγήκε από το κατάστημα και με τη χρήση βίας απέσπασε την τσάντα της. Ακολούθως επιβιβάστηκε στο πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος και απομακρύνθηκαν από το σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα.


Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και μετά από επισταμένες αναζητήσεις με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, το όχημα εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, ενώ σε περιοχή της Κοζάνης βρέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα, η οποία και αποδόθηκε στην υπάλληλο της επιχείρησης. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο τέλεσης της ληστείας.

logo 31.png
bottom of page