Σύλλογος φίλων νοσοκομείου Νάουσας. Τέσσερα τροχήλατα καρότσια αξίας 7.000€ στη μονάδα!
top of page

Σύλλογος φίλων νοσοκομείου Νάουσας. Τέσσερα τροχήλατα καρότσια αξίας 7.000€ στη μονάδα!


Τέσσερα τροχήλατα καρότσια νοσηλείας, εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, κατάλληλα για πλύση και απολύμανση, συνολικής αξίας 7.000€, δώρισε στη μονάδα Νάουσας ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου.


Όπως εξηγεί ο διοικητής, Κώστας Λυκοστράτης, η προμήθεια των τροχήλατων καροτσιών είναι πολύ σημαντική, καθώς βοηθούν στην ορθή διαχείριση και κατηγοριοποίηση των υγειονομικών αποβλήτων της μονάδας. O διαχωρισμός των στερεών αποβλήτων αστικού τύπου από επικίνδυνα απόβλητα αμιγώς μολυσματικά, μέσω της ορθής συλλογής, αποκομιδής και τελικής διαχείρισης των προαναφερόμενων αποβλήτων, συμβάλλουν στη μείωση και στην πρόληψη των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, στην προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος γενικότερα.


«Η ευαισθησία, η κοινωνική προσφορά και η συνολική παρουσία των μελών του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, τον καθιστά σύμμαχο και αρωγό στο δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά το νοσοκομείο στον χώρο της Υγείας» υπογραμμίζει για τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου ο διοικητής, σε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

logo 31.png
bottom of page