Εκδηλώσεις ψυχικής υγείας από τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας
top of page

Εκδηλώσεις ψυχικής υγείας από τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας


Δύο εκδηλώσεις για την Ψυχική Υγεία, πραγματοποιεί ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, ξεκινώντας την Τετάρτη στην ‘Εληά’ με την πρώτη, που είχε τίτλο: ‘Ακούγοντας τις φωνές των συναισθημάτων μας’.


Έγινε χαιρετισμός από τον πρόεδρο, Γιώργο Σαλιάγκα, και ακολούθησε ο απολογισμός του ΣΟΦΨΥ από το έτος ίδρυσης 2014 έως και σήμερα, από την υπεύθυνη του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας, Ελευθερία Βενετσανάκου.


Στη συνέχεια ο κοινωνικός λειτουργός του Κέντρου Υποστήριξης, Λάμπρος Μπατσούρης, παρουσίασε τα στατιστικά αποτελέσματα της έρευνας του ερωτηματολογίου για θέματα ενημέρωσης για την Ψυχική Υγεία και έκλεισε το πρώτο μέρος της εκδήλωσης η ψυχολόγος του Κέντρου, Χρύσα Μπέκα, με ένα ανοιχτό βιωματικό εργαστήριο ‘ζεστό’ γεμάτο από φωνές συναισθημάτων!

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αλέξης Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, εκπρόσωποι των συλλόγων ΕΡΑΣΜΟΣ και Καρκινοπαθών ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, καθηγητές και μαθητές του 5ου ΓΕΛ Βέροιας.


Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 6/7 στις 6:30 στον χώρο ‘Έπαυλις’ (Ανοίξεως, πρώην Κάστρο) με θέμα ‘Αξιοποιώντας τις κρυφές μας δυνάμεις’.

logo 31.png
bottom of page