Καλαϊτζίδης: Το αναπτυξιακό μας έργο θα συνεχιστεί στην Ημαθία και τη νέα πενταετία
top of page

Καλαϊτζίδης: Το αναπτυξιακό μας έργο θα συνεχιστεί στην Ημαθία και τη νέα πενταετία


Δήλωση με αφορμή την πρόσφατη τελετή ορκωμοσίας του Απόστολου Τζιτζικώστα και του νέου περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύει στο χρονολόγιό του ο Κώστας Καλαϊτζίδης (στη φωτογραφία ανάμεσα στους Ιορδάνη Τζαμτζή και Παναγιώτη Σπυρόπουλο, αντιπεριφερειάρχες Πέλλας και Σερρών). Αναφέρει ο Κώστας Καλαϊτζίδης:


«Θέλω για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Ο σημερινός όρκος για ανάληψη καθηκόντων στη νέα μου θητεία ως περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί για μένα δέσμευση, για μια ακόμη φορά, να εργαστώ με θάρρος, επιμονή, συνεργασία, αλληλεγγύη και αγάπη για τον τόπο μας, την Ημαθία.


Με τον περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα άξιο αρχηγό του συνδυασμού και εμπνευστή των προσπάθειών μας, η Κεντρική Μακεδονία συνεχίζει με σίγουρα βήματα τη δική της, μονόδρομη πορεία, ΜΠΡΟΣΤΑ.


Το ίδιο δεσμεύομαι κι εγώ απέναντι σε όλες και όλους ενόψει της νέας μου θητείας. Να πάμε την Ημαθία ΜΠΡΟΣΤΑ.


Το αναπτυξιακό έργο που προγραμματίζουμε για τη νέα πενταετία, πρέπει να συνεχιστεί. Οι ξεκάθαρες εντολές του Απόστολου Τζιτζικώστα, στις οποίες όλοι έχουμε δεσμευτεί να φέρουμε εις πέρας, μας γεμίζουν υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις στις οποίες όπως πριν, έτσι και τώρα, θα φανούμε αντάξιοι.


Μαζί συνεχίζουμε!»

logo 31.png
bottom of page