Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Δεν πέρασε η εισήγηση για την ανάληψη χρεών και εισαγγελείς στην ΤΑΒ
top of page

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Δεν πέρασε η εισήγηση για την ανάληψη χρεών και εισαγγελείς στην ΤΑΒ


Για μία ψήφο δεν πέρασε η πρόταση της διοίκησης του δήμου Νάουσας για αναδοχή των βεβαιωμένων χρεών και της ΤΑΒ, στο δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας. Η εισήγηση από τον Γιώργο Βασιλείου πρότεινε επίσης την ανάληψη με επιφύλαξη των υπό διερεύνηση χρεών και την προσφυγή στους εισαγγελείς.


Να αναληφθούν τα χρέη στο σύνολό τους και να διερευνηθούν όλα, πρότεινε ο Νίκος Κουτσογιάννης, «αυτό που είχαμε προτείνει και το 2017», όπως είπε. «Κάποιοι σήμερα σύρονται στις δικές μας προτάσεις. Όλα να γίνουν σωστά, όχι με αλχημείες και πειραματισμούς» τόνισε.


«Ψηφίζουμε την εκκαθάριση με ανάληψη όλων των χρεών, παρότι δεν ευθυνόμαστε καθόλου για την πορεία της επιχείρησης…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λακηνάνος, εκ μέρους της ΛΑΣ.


Για πολύ χειρότερη κατάσταση στην ΤΑΒ από ό,τι στην ΚΕΠΑΠ μίλησε η Ίλια Ιωσηφίδου. «Είχα καταγγείλει από νωρίς παρανομίες και προ δεκαετίας. Πρώτα στον εισαγγελέα και μετά ανάληψη όλων των χρεών» πρότεινε.


«Λειτουργήσαμε χωρίς δόλο, με ειλικρίνεια και εντιμότητα και καταφέραμε πολλά για το χιονοδρομικό κρατώντας το σε πολύ υψηλό επίπεδο», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΤΑΒ, Χρήστος Παππάς.

logo 31.png
bottom of page