Κυπελλούχος ΕΠΣ Ημαθίας ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Στον τελικό 2-1 τον ΝΠΣ Βέροια
top of page

Κυπελλούχος ΕΠΣ Ημαθίας ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Στον τελικό 2-1 τον ΝΠΣ Βέροια


Παρουσία πλήθους φιλάθλων που στήριξαν και τις δύο ομάδες έγινε το Σάββατο ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας επί της ΝΠΣ Βέροιας με σκορ 2-1.


Η πρωταθλήτρια ομάδα της ένωσης έκανε το νταμπλ και ετοιμάζεται για τα μπαράζ που θα την οδηγήσουν στη Γ' Εθνική.


Η ομάδα της Βέροιας που είχε στη σύνθεση της νεαρά παιδιά πάλεψε τον αγώνα και ιδιαίτερα στο Β' ημίχρονο όπου δημιούργησε ευκαιρίες, μείωσε σε 2-1 και έφθασε κοντά και στην ισοφάριση. Η ομάδα αυτή όμως έχει πολύ "ταλέντο" και θα πρέπει οι αρμόδιοι να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα.


Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και δυνατές μονομαχίες που κράτησε το ενδιαφέρον των 1.500 περίπου θεατών.


Τα γκολ της Αγ. Μαρίνας πέτυχαν οι Μπουλάρι στο 19' και ο Αργυρόπουλος στο 61'. Μείωσε για τη Βέροια ο κορυφαίος παίκτης Σουπιάδης.


Το βαρύτιμο κύπελλο απέμεινε στον αρχηγό της Αγ. Μαρίνας τον Νίκο Τζημογιάννη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Στέργιος Μουρτζίλας.


Συνθέσεις:


Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρήστος Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Αργυρίου, Μουστάκας (46’ Δημητρούσης), Χατζόπουλος, Σαμιώτης (69’ Αργυρόπουλος), Κουτσούκης (69’ Λέκκα), Νιογκάνα (86’ Πίτος), Μπουλάρι, Μουρατίδης (57’ Λουτζιανιώτης).


ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ (Τάσος Ανθυμιάδης): Τσανασίδης, Τάσο, Τασιόπουλος, Σουπιάδης, Χαβιαρόπουλος (80' Αδαμίδης), Λαφάρας (73’ Χατζηπάντος), Φωτόπουλος, Τέγος (46’ Κετόγλου), Τούφας (80’ Καλφούτζος), Καρασαρίδης, Χοχλιούρος (64’ Τσακίρης).

logo 31.png
bottom of page