Αλεξάνδρεια. Σέλφι… αυτοδυναμίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
top of page

Αλεξάνδρεια. Σέλφι… αυτοδυναμίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!


Κοντά στα νιάτα της Αλεξάνδρειας το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης. Όπου οι σέλφι με τον πρωθυπουργό έδιναν κι έπαιρναν!


«Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα και αυτός είναι ο στόχος για τις εκλογές του 2023», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος έξω από καφέ στο κέντρο της πόλης. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλες τις Ελληνίδες σε όλους τους Έλληνες, δίπλα στον πρωτογενή τομέα στους αγρότες», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.


«Είμαστε σίγουροι ότι και αν χρειαστούμε δύο εκλογές και όχι μία, πάλι ο τελικός στόχος θα είναι ένας: αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς, βλέπετε τι γίνεται γύρω μας. Βλέπετε ότι δεν ξέρουμε την επόμενη μέρα ποια κρίση θα μας ξημερώσει, βλέπετε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη γειτονιά μας. Βλέπετε λοιπόν πόσο απαραίτητο είναι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία να υπάρχει σταθερό χέρι στο τιμόνι της χώρας, το οποίο να μπορεί να καθοδηγεί το σκάφος με ασφάλεια σε ταραγμένα νερά…» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

logo 31.png
bottom of page