Ανάπλαση και κατασκευή επτά παιδικών χαρών σε χωριά του δήμου Νάουσας
top of page

Ανάπλαση και κατασκευή επτά παιδικών χαρών σε χωριά του δήμου Νάουσας


Η σύμβαση για την ανάπλαση και κατασκευή επτά παιδικών χαρών σε τοπικές κοινότητες του δήμου Νάουσας, υπεγράφη τη Δευτέρα από τον δήμαρχο, Νικόλα Καρανικόλα και την ανάδοχη εταιρεία. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, με τη συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αφορά σύγχρονες παιδικές χαρές στην Επισκοπή, στη Χαρίεσσα, στα Λευκάδια, στη Μαρίνα, στο Γιαννακοχώρι, στον Στενήμαχο και στα Μονόσπιτα.


Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, στις εργασίες για την ανάπλαση και κατασκευή σύγχρονων παιδικών χαρών -οι οποίες θα είναι πιστοποιημένες και θα λάβουν το σήμα καταλληλότητας από τους αρμόδιους φορείς, περιλαμβάνονται έργα υποδομής, δαπεδοστρώσεις, νέα σύγχρονα όργανα υπαίθριας εκγύμνασης και παιχνιδιού, σκίαστρα, προσβάσεις για άτομα με αναπηρίες κ.ά.


«Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα...» σημειώνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος, ευχαριστώντας προσωπικά τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη για την άριστη συνεργασία και τη συμβολή τους.

logo 31.png
bottom of page