Αντώνης Σαμαράς: ‘Παραγωγικότατος’ με 38 αγγειοπλαστικές εν μέσω covid ο Νοέμβριος!
top of page

Αντώνης Σαμαράς: ‘Παραγωγικότατος’ με 38 αγγειοπλαστικές εν μέσω covid ο Νοέμβριος!


Ένας από τους πιο ‘παραγωγικούς’ ήταν εν μέσω πανδημίας ο Νοέμβριος που πέρασε στο αιμοδυναμικό του νοσοκομείου Βέροιας, με 38 αγγειοπλαστικές, σύμφωνα με τα στοιχεία του Αντώνη Σαμαρά, αποκλειστικά σε εμφράγματα, από τα 50 περίπου που νοσηλεύθηκαν ή διακομίστηκαν στη μονάδα.


«Πολλά από αυτά καθυστερημένης προσέλευσης, που μας ταλαιπώρησαν αρκετά…», όπως αναφέρει στο pena.press ο επεμβατικός καρδιολόγος, σχολιάζοντας ότι η στεφανιαία νόσος είναι εδώ και δείχνει τα δόντια της.


Παράλληλα, ο υπεύθυνος του αιμοδυναμικού του νοσοκομείου Βέροιας δίνει συγχαρητήρια στο προσωπικό για την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό του, αλλά και προτρέπει όλους επιτέλους να εμβολιαστούν, «… για να αποσυμφορηθεί το νοσοκομείο και να μας δώσετε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε και με τη λοιπή νοσηρότητα πλην covid».


Αφορμή για τα στοιχεία και τα σχόλια του γιατρού, ήταν πρόσφατες αναφορές διαστρέβλωσης και κακοήθειας από μερίδα καλοθελητών, μετά τον πρόσφατο χαμό ενός νέου ασθενή από covid.


«Το νοσοκομείο δεν είναι μόνο covid. Επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο σε covid και μη covid κλινικές. Ένα μεμονωμένο δυσάρεστο περιστατικό θανάτου νέου ανεμβολίαστου δεν γίνεται να μας δυσφημεί συνολικά…» υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς.

logo 31.png
bottom of page