Βέροια. ‘Ανοίγει’ το θέμα της κακοποίησης της γιατρού από τον σύζυγό της
top of page

Βέροια. ‘Ανοίγει’ το θέμα της κακοποίησης της γιατρού από τον σύζυγό της


Ακριβόπουλος: Σειρά εγκληματικών ενεργειών σε βάρος της.


Διαστάσεις παίρνει τις τελευταίες ώρες η υπόθεση κακοποίησης γυναίκας γιατρού στη Βέροια από τον επίσης σύζυγό της, με ρεπορτάζ σε πολλά μέσα ενημέρωσης και δηλώσεις του θύματος αλλά και του δικηγόρου του γιατρού.



Μην ξεχνάμε ότι και η νομαρχιακή επιτροπή Ημαθίας του ΚΙΝΑΛ ζητά με ανακοίνωσή της ενημέρωση για το θέμα από τη διοίκηση του νοσοκομείου. «Θα περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση, αλλά όχι για πολύ…» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.


Σύμφωνα με τα ρεορτάζ που παρουσιάζονται, ο γιατρός κατηγορείται και από τις τρεις πρώην συζύγους του για λεκτική και σωματική κακοποίηση, καθώς και εκβιασμούς.


«Από την αρχή έδειχνε σημάδια άσχημης συμπεριφοράς, τα οποία εγώ δεν ήθελα να δω. Δεν είχα την εμπειρία να τα δω. Κάθε φορά γινόταν μια κίνηση παραπάνω, φώναζε, ερχόταν πιο κοντά στο πρόσωπό μου και με άγγιζε…», δήλωσε στο MEGA η 48χρονη σήμερα γιατρός. Σταδιακά, η καθημερινή κακοποίηση, σύμφωνα με την 48χρονη, μεταφέρθηκε στο εργασιακό περιβάλλον με συκοφαντική δυσφήμηση σε συναδέλφους, απειλές για κακή αξιολόγηση του έργου της, εκμεταλλευόμενος τη θέση που κατείχε. «Ανέβασα στο Facebook ένα απόφθεγμα του Καζαντζάκη και ήρθε μέσα στο χειρουργείο έξαλλος και μου λέει δε ντρέπεσαι; Και γυρνάει και με χαστουκίζει» συνέχισε.


Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του γιατρού, Γιάννης Ακριβόπουλος, ανέφερε στο MEGA: «Ο πελάτης μου δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μία παράνομη πράξη, εν αντιθέσει με την κυρία η οποία έχει σειρά εγκληματικών ενεργειών…»

logo 31.png
bottom of page