Βέροια. Εργασίες συντήρησης σχολικών και δημοτικών κτηρίων
top of page

Βέροια. Εργασίες συντήρησης σχολικών και δημοτικών κτηρίων


Σε εργασίες ελαιοχρωματισμού προσόψεων και εσωτερικών χώρων σε σχολικά και δημοτικά κτήρια προχωρά η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμματισμένων επισκευών του σχετικού έργου.

Πρόκειται για ενέργειες που ολοκληρώθηκαν και αφορούν σε εξωτερικές βαφές στις προσόψεις των Κοινοτήτων Τριποτάμου και Πολυδενδρίου, όπως και στο 8ο Νηπιαγωγείο, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ανάλογο έργο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μακροχωρίου.

Επιπρόσθετα, τους τελευταίους τρεις μήνες πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί εξ ολοκλήρου (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι) στα παρακάτω σχολικά συγκροτήματα: 7ο Δημοτικό, 3ο & 4ο Λύκειο, 5ο Λύκειο, Σχολείο Ειδικής Αγωγής, Γυμνάσιο Μακροχωρίου και ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής.

Στις 22 Ιανουαρίου υπογράφηκε σύμβαση για το έργο με τίτλο «Εξωτερικοί χρωματισμοί 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας» μεταξύ του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Τσαχουρίδη και της εταιρείας ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε.

Οι εργασίες συντήρησης σχολικών και δημοτικών κτηρίων πραγματοποιούνται από μόνιμους και συμβασιούχους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Βέροιας. Η χρηματοδότηση προέρχεται από τη ΣΑΤΑ Σχολείων και από έσοδα του δήμου για συνολικά 90 σχολικές μονάδες και 60 δημοτικά κτήρια.








logo 31.png
bottom of page