Με απόφαση Τζιτζικώστα εξοπλίζουμε τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρειας και Νάουσας και το Ιατρείο Βέροιας
top of page

Με απόφαση Τζιτζικώστα εξοπλίζουμε τα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρειας και Νάουσας και το Ιατρείο Βέροιας


Με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προμηθεύει τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (Κέντρα Υγείας και Ιατρεία) η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.


Στο πλαίσιο αυτό, ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΝΑΟΥΣΑΣ καθώς και το ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ (πρώην ΙΚΑ). Πρόκειται για ένα σύνολο 136 διαγνωστικών μηχανημάτων για όλα τα Κέντρα Υγείας και τα Ιατρεία που ανήκουν στην ευθύνη της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας. Ο εξοπλισμός αυτός συνιστά μια από τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας υγείας στην Κεντρική Μακεδονία τα τελευταία χρόνια.


Ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ως Αντιπεριφερειάρχης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που δικαιώνει την εμπιστοσύνη του κόσμου, στέκεται σταθερά στο πλευρό μας, ακούει τα αιτήματά μας και δίνει άμεσα λύσεις στις ανάγκες που υπάρχουν. Όπως τώρα μέσω της ενίσχυσης του εξοπλισμού των Κέντρων Υγείας Αλεξάνδρειας και Νάουσας και του Ιατρείου Βέροιας, εξοπλίζοντας, εκσυγχρονίζοντας και βελτιώνοντας βασικές υποδομές υγείας για τους πολίτες της Ημαθίας. ΜΑΖΙ συνεχίζουμε ΜΠΡΟΣΤΑ.

logo 31.png
bottom of page