Πατέρας του 51χρονου αστυνομικού που πέθανε από κορωνοϊό: «Μας ‘τρώει’ που δεν έκανε το εμβόλιο»!
top of page

Πατέρας του 51χρονου αστυνομικού που πέθανε από κορωνοϊό: «Μας ‘τρώει’ που δεν έκανε το εμβόλιο»!


«Μας 'τρώει' που δεν είχε εμβολιαστεί...» τόνισε στο Mega ο πατέρας του 51χρονου αστυνομικού Μπάμπη Παπαδόπουλου στην Αλεξάνδρεια, ένα από τα θύματα στη μακρά λίστα των ανεμβολίαστων που καταλήγουν από κορωνοϊό.


«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, να μην το πάθει ούτε εχθρός μου. Εχθές τον θάψαμε, σήμερα καθαρίζουμε το μνήμα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν πήρε εμάς τους μεγάλους και πήρε έναν νέο, έχει και ένα κοριτσάκι. Τι να πω;», δήλωσε με λυγμούς ο πατέρας.


«Δεν είχε κάνει εμβόλιο, αυτό είναι που μας ‘τρώει’. Εμείς τον πιέζαμε αυτός έλεγε να κάτσω ακόμα λίγο, να δω τι γίνεται, θα κάτσω λίγο ακόμα να δω τι γίνεται και μετά, και έτσι έφτασε στο σημείο να χάσει τη ζωή του» συνέχισε ο πατέρας του 51χρονου.


Παρά το γεγονός πως οι γονείς του είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ετοιμάζονται για την 3η δόση.


«Το κόλλησε γιατί και η γυναίκα του είχε, και η κόρη του είχε. Από το σχολείο το έπαθε», σημείωσε ο πατέρας, ενώ ακόμη πιο λυπηρό είναι το γεγονός πως μέχρι τέλους ο αστυνομικός δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Όταν δέχτηκε να διασωληνωθεί, ήταν πια αργά.


«Μέχρι τέλους δεν δέχτηκε ιατρική περίθαλψη. Τη δέχτηκε τελικά τη διασωλήνωση αλλά όταν πια ήταν οριακά για εκείνον» δήλωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης.

logo 31.png
bottom of page