ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 30/5 – 4/6
top of page

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 30/5 – 4/6


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 30/5 – 4/6

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου στις 6.30 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου) θα παραστεί και θα χαιρετίσει την κεντρική εκδήλωση της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη σε συνεργασία με όλους τους υγειονομικούς φορείς της Ημαθίας.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης και θα χοροστατήσει στον Εσπερινό. Στη συνέχεια στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού», κατά την οποία θα ομιλήσει ο Ιατρός κ. Χρήστος Ταχματζίδης.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Πάντα χορηγεῖ τὸ Πνεῦμα τὸ ἅγιον» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (πλησίον του Βήματος του Απ. Παύλου) θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Τομέα Φοιτητών του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 4 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας για την εορτή του Αγίου Αρσενίου Επισκόπου Βεροίας. Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Γονυκλισίας.

logo 31.png
bottom of page